Мистецький діалог «Людина, Педагог, Митець, Хореолог»: вшанування Олега Голдрича

17 листопада 2022 року в рамках науково-мистецького проєкту «Визначні події та видатні постаті в українській хореографії ХХ століття: жива пам’ять» старший викладач кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Руслан Павленко, викладач Дмитро Ільїн та здобувачі першого рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія) та 024 Хореографія відвідали мистецький діалог-вшанування творчого доробку знаного в Україні хореографа, педагога, хореолога-дослідника народного танцю і митця-наставника для сотень хореографів Галичини і України Олега Голдрича. Організаторами проєкту виступила кафедра режисури та хореографії факультету культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка

Продовжити читання “Мистецький діалог «Людина, Педагог, Митець, Хореолог»: вшанування Олега Голдрича”

Підсумкове засідання програми підвищення кваліфікації для керівників переміщених ЗВО

17 листопада 2022 року відбулося підсумкове засідання Програми підвищення кваліфікації для керівників переміщених ЗВО «Інструменти моніторингу реалізації Стратегії розвитку ЗВО в умовах невизначеносі». Проєкт реалізовувався в рамках Програми імені Фулбрайта в Україні. Під час зустрічі ректор БДПУ професор Ігор Богданов презентував результати роботи команди нашого університету.

Продовжити читання “Підсумкове засідання програми підвищення кваліфікації для керівників переміщених ЗВО”

Яке воно – твоє студентство?

Студентські роки – цікавий та захоплюючий етап життя, через який повинен пройти кожен. Адже навчання в університеті викарбовується в пам’яті приємними спогадами, запахом осіннього листя, тривожними ночами перед сесією та смішними історіями з одногрупниками. Не дивно, що 17 листопада для всіх здобувачів вищої освіти було започатковано міжнародний День студента. День, коли викладачі радо вітають своїх підопічних, бажаючи нових здобутків на такому часом тернистому шляху до знань. Студенти, у свою чергу, виражають слова вдячності своїм «сенсеям» та згадують швидкоплинні університетські миті.

Продовжити читання “Яке воно – твоє студентство?”