Наукова співпраця викладачів і здобувачів вищої освіти

28 листопада 2022 року доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Олена Мартиненко та здобувачка І рівня вищої освіти 3 курсу спеціальності 014 середня освіта (Хореографія) Катерина Піліпішина взяли участь в I Міжнародній науково-практичній конференції «Society and science: interconnection» (Потругалія).

Продовжити читання “Наукова співпраця викладачів і здобувачів вищої освіти”

Зустріч здобувачів вищої освіти з вчителями-практиками

28 листопада 2022 року вже вдруге відбулася зустріч вчителя-практика Богданівського ліцею Карини Вєнєтуліс–Заболотньої зі здобувачами спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво).

Продовжити читання “Зустріч здобувачів вищої освіти з вчителями-практиками”

Мовна підготовка майбутніх учителів початкової школи в системі неформальної освіти

Важливість мови для доступу та розширення освітніх і професійних можливостей особистості майбутнього педагога визнається Україною та відображається у низці національних стратегій та ініціатив, включаючи визначення вивчення мов, зокрема й англійської, пріоритетом внутрішньої політики у стратегічних документах країни.

Продовжити читання “Мовна підготовка майбутніх учителів початкової школи в системі неформальної освіти”

Успішний захист курсових робіт з сучасних систем освітніх галузей у початковій школі в онлайн форматі

«Наука ‒ це корінь і насіння.
Кожна зернинка наукової ідеї,
посіяна дослідником у родючий ґрунт експериментів, дослідів та досвіду проростає квіткою нового знання з міцним корінням істини…».

Український філософ,
богослов та письменник Феофан Прокопович

Продовжити читання “Успішний захист курсових робіт з сучасних систем освітніх галузей у початковій школі в онлайн форматі”