Презентація проєкту”Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація”

11 листопада відбулася презентація проєкту “Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація” для академічної спільноти університету-організатора, університетів-партнерів та зовнішніх стейкхолдерів.

Продовжити читання “Презентація проєкту”Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація””

Лунай повсюди, українське слово!

Кожна освічена людина повинна досконало знати свою історію і витоки писемності свого народу. Тільки завдяки писемному слову маємо можливість доторкнутися до надбань минулого. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато того, чим може пишатися наш народ.

Продовжити читання “Лунай повсюди, українське слово!”

Всесвітній день науки на кафедрі початкової освіти: результати та перспективи

10 листопада визначається Всесвітній День науки, проте нові реалії сьогодення вносять свої корективи. Власні наукові здобутки за 2022 рік обговорювали й викладачі кафедри початкової освіти: написання статей у фахових виданнях, статтях із високим індексом цитування, базах Web of Seance та Scopus, участь у міжнародних проєктах, участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях.

Продовжити читання “Всесвітній день науки на кафедрі початкової освіти: результати та перспективи”

Від студента до адвоката: шляхи правничої професії в США

12 листопада американськими юристами Рашель та Майклом Від було проведено цікаву онлайн-презентацію для викладачів та студентів-правників гуманітарно-економічного факультету БДПУ, присвячену питанням юридичної освіти та правничої професії в США.

Продовжити читання “Від студента до адвоката: шляхи правничої професії в США”

Ідеї Григорія Сковороди в методико-природничій діяльності майбутніх учителів початкової школи на практиці

Дослідники життя і вчення Григорія Сковороди сходяться на тому, що Варсаві якимось чином вдається залишатися близьким і сучасним для нових поколінь, попри те, що вже змінилися кілька епох. У кожній новій генерації знаходяться люди, які мають Сковороду «за свого», люблять його як друга і шанують як учителя.

Продовжити читання “Ідеї Григорія Сковороди в методико-природничій діяльності майбутніх учителів початкової школи на практиці”