Онлайн майстерка для вчителів мистецтва «Актуальні питання реалізації ідей концепції НУШ у мистецькій освіті у 6 класі»

8 листопада 2022 року відбулася онлайн майстерка для вчителів мистецтва «Актуальні питання реалізації ідей концепції НУШ у мистецькій освіті у 6 класі». Від кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін участь узяла завідувачка кафедри, доцентка Віра Бурназова.

Продовжити читання “Онлайн майстерка для вчителів мистецтва «Актуальні питання реалізації ідей концепції НУШ у мистецькій освіті у 6 класі»”

Вебінар «Зустріч з лідером» від члена ЕРАЗМУС+ команди експертів з реформування вищої освіти Михайла Винницького

Завідувачка кафедри теорії і методики навчання мистецьких дисциплін, доцентка Віра Бурназова взяла участь у вебінарі «Зустріч з лідером». Спікером заходу став Михайло Винницький, член ЕРАЗМУС+ команди експертів з реформування вищої освіти. Тема дискусії була визначена як «Освіта майбутнього. Роздуми, які на часі!».

Продовжити читання “Вебінар «Зустріч з лідером» від члена ЕРАЗМУС+ команди експертів з реформування вищої освіти Михайла Винницького”

Допомога під час війни

За ініціативи голови Первинної профспілкової організації БДПУ Віталія Лоли на цьому тижні у місті Запоріжжі здобувачі вищої освіти, викладачі і співробітники Бердянського державного педагогічного університету отримали продовольчі набори від благодійної організації «Отамани». Дякуємо представникам організації за підтримку і допомогу.

Продовжити читання “Допомога під час війни”

Глибина музичного світу Григорія Сковороди

«Мені моя сопілка та вівця дорожчі царського вінця» – так писав сам Григорій Сковорода про музику в своєму житті. Усі знають цю непересічну особистість як філософа, мислителя, поета, педагога, богослова, проте 9 листопада 2022 року в рамках заходів, присвячених 300-річчю з дня народження Григорія Сковороди, здобувачі вищої освіти бакалаврського рівня ФППОМ БДПУ (ОП «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)») разом із к. філол. н., доценткою кафедри іноземних мов і методики викладання Оксаною Дубровою спробували проникнути у глибину музичного світу Григорія Савича та віднайти музичний код його творчості.

Продовжити читання “Глибина музичного світу Григорія Сковороди”

Михайло Драгоманов – видатна постать в історії українського відродження

Уже стали традиційними на спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) виховні години, які присвячені видатним історичним постатям в українській історії. Цього тижня розглянули постать Михайла Драгоманова – великого полтавця европейського значення.

Продовжити читання “Михайло Драгоманов – видатна постать в історії українського відродження”