Наші наноарти – фіналісти міжнародного конкурсу NanoArtography

NanoArtography – це міжнародний конкурс наукових зображень, який поєднує нанонауку та мистецтво. Конкурс відкритий для всіх. NanoArtography була створена та організована професором Бабаком Анасорі (Drexel Nanomaterials Institute).

Продовжити читання “Наші наноарти – фіналісти міжнародного конкурсу NanoArtography”

Проєкт “Наноарт” Яни Сичікової та Сергія Ковачова представлений на сайті Goethe-Institut

З 6 по 9 вересня 2022 року відбулася нетворкінгова онлайн-подорож за участі українських митців та представників мистецького сектору Німеччини. 24 найкращі культурних проєкти було обрано серед 150 претендентів.

Продовжити читання “Проєкт “Наноарт” Яни Сичікової та Сергія Ковачова представлений на сайті Goethe-Institut”

Спадщина ОлександриСавченко: гуманістичний вектор в системі «дитина – навколишнє середовище»

В основу розвитку сучасної філософії початкової освіти покладається принцип дитиноцентризму, який був наскрізним у педагогічній спадщині Олександри Савченко. Непересічна постать такої людини вражає, а її фундаментальні здобутки є орієнтиром сучасних пошуків модернізації початкової ланки освіти.

Продовжити читання “Спадщина ОлександриСавченко: гуманістичний вектор в системі «дитина – навколишнє середовище»”

Методико-природнича діяльність майбутніх учителів початкової школи в умовах змінених реалій: міжнародна платформа неформальної освіти

Участь студентів в Міжнародних науково-практичних конференціях є складником неформальної освіти, що враховується в загальні бали з оцінювання компетентностей здобувачів та є складником при акредитації ОП 013 Початкова освіта, при рейтингу участі студентів в міжнародній діяльності. Відповідно здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (ОПП Початкова освіта) продовжують вдосконалюватися як майбутні науковці на міжнародному рівні та отримувати сертифікати, які засвідчують результати неформальної освіти (0,8 ECTScredits).

Продовжити читання “Методико-природнича діяльність майбутніх учителів початкової школи в умовах змінених реалій: міжнародна платформа неформальної освіти”

Працюємо і вчимося заради перемоги!

6 листопада 2022 року викладачка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін спеціальності «Хореографія» Наталя Кривунь пройшла методичний online майстер-клас «Музичність в танці. Методики розвитку».

Продовжити читання “Працюємо і вчимося заради перемоги!”