Різдвяна Толока «Зігріймо Серця Разом»: Ми стартували!

Бердянський державний педагогічний університет разом із відділом освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради та Центром дитячо-юнацької творчості імені Євгенії Руднєвої вже втретє проводить спільний захід під назвою Толока. Цей зимовий захід присвячено зимовим святам і проходить під назвою «Зігріймо Серця Разом».

Продовжити читання “Різдвяна Толока «Зігріймо Серця Разом»: Ми стартували!”

Навчання в Міжнародній Зимовій Школі Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» : новий досвід та перспективи

5–7 грудня 2023 р.в режимі онлайн відбулося навчання в Міжнародній Зимовій Школі Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ) за участі Національного Еразмус+ Офісу в Україні та Платформи Європейських Студій для Сталого Розвитку.

Продовжити читання “Навчання в Міжнародній Зимовій Школі Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» : новий досвід та перспективи”

Здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) взяли участь у студентській науковій конференції

15 грудня 2023 року в м. Івано-Франківську відбулася IV Всеукраїнська студентська наукова конференція «Науковий простір: аналіз, сучасний стан, тренди та перспективи».

Продовжити читання “Здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) взяли участь у студентській науковій конференції”

Права і свободи людини і громадянина: актуальні проблеми міжнародного та українського права

12 грудня 2023 року на гуманітарно-економічному факультеті відбулася міжнародна науково-практична конференція: «Права і свободи людини і громадянина: актуальні проблеми міжнародного та українського права», організаторами та модераторами якої виступили д.ю.н., професор Дмитро Каменський так.ю.н., доцентка Тетяна Лисенко. Захід проходив в онлайн-форматі на платформі Zoom.

Продовжити читання “Права і свободи людини і громадянина: актуальні проблеми міжнародного та українського права”