Свій внесок в щасливе майбутнє: діяльність Навчально-логопедичної лабораторії кафедри прикладної психології та логопедії

Здобувачі вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта продовжують свою активну роботу в рамках Навчально-логопедичної лабораторії, надаючи корекційно-розвиткову допомогу дітям із освітніми труднощами. Потужна та віддана своїй справі команда здобувачів вищої освіти працює у віддаленому форматі, використовуючи передові цифрові технології, що забезпечує систематичність корекційно-розвиткових занять, за рахунок подолання часових та територіальних бар’єрів.

Продовжити читання “Свій внесок в щасливе майбутнє: діяльність Навчально-логопедичної лабораторії кафедри прикладної психології та логопедії”

Фандрайзинг для волонтерів

У Школі волонтерів, яка організована викладачами кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти, завжди цікаво, креативно, а головне проактивно. В межах однієї з зустрічей для волонтерських лідерів/лідерок розглядали тему пошуку ресурсів на реалізацію соціальних проєктів. Тренерка школи Алла Мельничук розказала про основні принципи фандрайзингу і їх особливості в сучасній Україні.

Продовжити читання “Фандрайзинг для волонтерів”

Вимоги до якісної підготовки фахівців мистецького спрямування: інформація, питання, відповіді

Якість освітніх послуг є головною умовою конкурентоспроможності української системи вищої освіти. Випускники українських вишів мають впевнено почувати себе на ринку праці, рівень їхньої професійної підготовки повинен дозволяти ефективно працювати в складних соціально-економічних умовах під час воєнного стану в Україні.

Продовжити читання “Вимоги до якісної підготовки фахівців мистецького спрямування: інформація, питання, відповіді”

Продовжуємо співпрацювати із НАПН України

На запрошення колективу відділу змісту і технологій педагогічної освіти Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України завідувачка кафедри ТМНМД доцентка Віра Бурназова долучилась до заходу з нагоди презентації зарубіжної монографії «Розвиток сучасної мистецько-педагогічної освіти: національний і європейський контекст».

Продовжити читання “Продовжуємо співпрацювати із НАПН України”

Продовжуємо підвищувати професійну кваліфікацію

30 листопада – 1 грудня 2023 року у змішаному форматі пройшла регіональна конференція «Безбар’єрність: мистецтво та освіта», об’єднавши близько 250 учасників з різних регіонів України.

Продовжити читання “Продовжуємо підвищувати професійну кваліфікацію”

Осучаснення ОПП хореографія: зустріч зі стейкхолдерами

15 грудня 2023 року відбулося онлайн-обговорення ОПП Хореографія підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 024 Хореографія, яке ініціювала робоча група розробників освітньої програми на чолі з гарантом, доцентом кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Оленою Мартиненко.

Продовжити читання “Осучаснення ОПП хореографія: зустріч зі стейкхолдерами”