Значний прорив: Бердянський державний педагогічний університет піднявся у рейтингу Scopus

Бердянський державний педагогічний університет здійснив значний стрибок у престижному рейтингу університетів України за показниками Scopus 2024 року. За новими даними, БДПУ зайняв 93 місце, що на 17 пунктів вище порівняно з минулим роком . Це стало першим принциповим зростанням університету у цьому впливовому наукометричному рейтингу.

Продовжити читання “Значний прорив: Бердянський державний педагогічний університет піднявся у рейтингу Scopus”

Підсумки тижня психології на факультеті  психолого-педагогічної освіти та мистецтв

Сьогоднішній світ важко уявити без психологів, адже вони стоять на сторожі нашого психічного здоров’я. До Всеукраїнського дня психолога кафедрою психології факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ проведено тиждень психології, який був насичений низкою цікавих та пізнавальних заходів.

Продовжити читання “Підсумки тижня психології на факультеті  психолого-педагогічної освіти та мистецтв”

Зірки народжені Терпсихорою

З нагоди Всесвітнього дня танцю 29 квітня відбувся традиційний конкурс хореографічної майстерності «Зірочка МарЛен», який проводиться вже сімнадцятий рік. Цьогорічний конкурс мав назву «Незламні» і об’єднав 9 яскравих учасників ансамблю різного віку, які вже два роки продовжують займатися в колективі онлайн і, не дивлячись на різні місця перебування, залишаються відданими колективу.

Продовжити читання “Зірки народжені Терпсихорою”