Технологічна освіта виходить на міжгалактичний рівень (про майстер-клас «Великодній космос»)

Ми вже неодноразово доводили, що технологічна освіта – це круто! Про нас знають в рідному університеті, у рідному Бердянську, в рідній Запорізькій області, в усій Україні та за кордоном.

Продовжити читання “Технологічна освіта виходить на міжгалактичний рівень (про майстер-клас «Великодній космос»)”

«Ключові аспекти оформлення навчальних матеріалів у репозитарії БДПУ»

Сьогодні важко уявити університет без репозитарію. Інституційний репозитарій став важливим інструментом у сучасній науковій спільноті, забезпечуючи доступ до наукової інформації та сприяючи її поширенню.

Продовжити читання “«Ключові аспекти оформлення навчальних матеріалів у репозитарії БДПУ»”

Обговорення ОПП підготовки здобувачів вищої освіти зі стейкхолдерами на факультеті ФМКТО

 2 травня за ініціативи кафедри фізики та методики навчання фізики було проведено зустріч учасників робочих груп освітньо-професійних програм підготовки здобувачів всіх рівнів вищої освіти випускових спеціальностей факультету ФМКТО БДПУ зі стейкхолдерами.

Продовжити читання “Обговорення ОПП підготовки здобувачів вищої освіти зі стейкхолдерами на факультеті ФМКТО”

Професійна перспектива: залучення професіоналів-практиків до освітнього процесу на факультеті ФКСЗЛ

Випусковою кафедрою теорії та методики фізичного виховання Бердянського державного педагогічного університету здійснюється підготовка бакалаврів за спеціальностями 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт, а також магістрів за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. З метою підвищення якості освітнього процесу викладачі активно залучають до аудиторних занять професіоналів-практиків.

Продовжити читання “Професійна перспектива: залучення професіоналів-практиків до освітнього процесу на факультеті ФКСЗЛ”

Розробка професійного стандарту соціального педагога: сучасне бачення

Сучасні умови гостро піднімають питання про необхідність фахівців у сфері соціально-педагогічного профілю, які зможуть ефективно надавати підтримку та допомогу людям, що потрапили у складні ситуації, у тому числі внаслідок війни, сприяючи їхньому соціальному включенню, інтеграції та розвитку.

Продовжити читання “Розробка професійного стандарту соціального педагога: сучасне бачення”