Виробнича практика очима майбутніх учителів початкових класів

Протягом квітня 2024 року під керівництвом кандидаток педагогічних наук, доценток кафедри початкової освіти Ольги Попової та Марина Нестеренко (завідувачка – кандидатка педагогічних наук, доцентка Лада Чемоніна, в. о. декана факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ – кандидатка педагогічних наук, доцентка Анжеліка Лесик) здобувачі вищої освіти с16ПО групи скороченого терміну навчання спеціальності 013 Початкова освіта проходили виробничу педагогічну практику в ЗЗСО на посаді вчителя початкових класів.

Продовжити читання “Виробнича практика очима майбутніх учителів початкових класів”

Виробнича практика в початковій школі – ключ до професійного становлення майбутніх учителів

6 травня 2024 року кандидатки педагогічних наук, доцентки кафедри початкової освіти Лада Чемоніна, Марина Нестеренко та Крістіна Петрик (в. о. декана факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ – кандидатка педагогічних наук, доцентка Анжеліка Лесик) заслухали звіт про проходження виробничої практики в початковій школі здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 41ПО групи, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Початкова освіта».

Продовжити читання “Виробнича практика в початковій школі – ключ до професійного становлення майбутніх учителів”

Поєднуємо теорію з практикою

(враження студентів гр. 202ДО спеціальності 012 Дошкільна освіта від першої виробничої практики)

Перша виробнича практика, яку проходять здобувачі спеціальності 012 Дошкільна освіта – практика в групах раннього віку. Це одна з найскладніших практик, адже дітям 2-3 роки і їх не тільки треба навчати, але й створити у малюків відчуття захищеності в ситуації, коли поряд немає мами. Саме довіра до нового дорослого є тією основою, яка адаптує дитину до умов дошкільного закладу.

Продовжити читання “Поєднуємо теорію з практикою”

Подорож до глибин самопізнання: онлайн-тренінг «Чотири кроки до здорових взаємин» з тілесно-орієнтованими психотерапевтками

Разом із тілесно-орієнтованими психотерапевтками Іриною Погановською (запрошена тренерка) та Тетяною Сущинською (доцентка кафедри  прикладної психології та логопедії) студенти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти та всі бажаючі мали можливість зробити важливі кроки до самовдосконалення та саморозвитку.

Продовжити читання “Подорож до глибин самопізнання: онлайн-тренінг «Чотири кроки до здорових взаємин» з тілесно-орієнтованими психотерапевтками”