Воркшоп для здобувачів освіти Коломийського педагогічного фахового коледжу

7 квітня 2024 р. у Коломийському педагогічному фаховому коледжі Івано-Франківської обласної ради відбувся воркшоп на тему “Використання цифрових інструментів для вдосконалення навичок мовлення на уроках англійської мови”, який провели доценти кафедри іноземних мов і методики викладання Бердянського державного педагогічного університету Ірина Школа та Богдана Салюк.

Продовжити читання “Воркшоп для здобувачів освіти Коломийського педагогічного фахового коледжу”

Перемогли тоді! Переможемо й зараз!

Кажуть, що історія циклічна…і кому, як не українцям, знати про це. Життя нашої країни та її народу складається з періодичних кровопролитних воєн, втрат сотень тисяч людей, зруйнованих доль.

Продовжити читання “Перемогли тоді! Переможемо й зараз!”

Літературний гід

8 го травня на літературному гіді говорилось про осмислення Другої світової війни в сучасній художній літературі. Автори 21го століття працюють з пам’яттю, з шрамами і травмами покоління, це болючий трагічний досвід , але без осягнення трагедії неможливо  врятувати людство в сповзання в нові темні віки, неможливо стримати зло, врятувати “все те незриме світло”.

Продовжити читання “Літературний гід”

Пропагуємо українську культуру за кордоном

Одним з напрямів міжнародної діяльності викладачів та студентів університету є пропаганда української культури за кордоном. Культура – це те, що формує народ як націю, це звичаї і традиції, історія і духовність. Культура дає людям відчуття приналежності й ідентичності.  

Продовжити читання “Пропагуємо українську культуру за кордоном”