Круглий стіл «Академічна доброчесність»

З метою практичного застосування теоретичних знань про академічну доброчесність зі здобувачами 302 та 303 груп спеціальності 012 Дошкільна освіта було проведено відпвідний захід. Почався він із вправи «Дерево очікувань», в якій  учасники уточнили вже наявну та отримали нову інформацію про ті чи інші аспекти академічної доброчесності.

Продовжити читання “Круглий стіл «Академічна доброчесність»”

Бінарна лекція від викладача-практика та вчителя-практика – тандем задля якісної підготовки здобувачів вищої освіти

На кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін більшість викладачів хореографічних дисциплін є практиками, тож поєднують викладацьку та педагогічну діяльність. Це сприяє можливості наводити реальні приклади та застосовувати лабораторний метод під час викладання освітніх компонентів професійно-практичної підготовки.

Продовжити читання “Бінарна лекція від викладача-практика та вчителя-практика – тандем задля якісної підготовки здобувачів вищої освіти”

Долучаємося до участі у міжнародних форумах

6 квітня 2021 року на платформі Goggle Meet відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Актуальні проблеми освітньо-виховного процесу в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання».

Продовжити читання “Долучаємося до участі у міжнародних форумах”

Навчатися треба у кращих

З метою підвищення якості підготовки фахівців відповідно до реальних вимог ринку праці в рамках освітнього процесу кафедрою іноземних мов і методики викладання (завідувачка – д.філол.н., професор Наталія Панова) організовуються певні тематичні заходи, що передбачають залучення професіоналів-практиків, експертів галузі та представників роботодавців. Один з таких івентів відбувся в рамках Школи молодого вчителя, яка функціонує на факультеті філології та соціальних комунікацій (декан – д.пед.н., професор Ірина Глазкова) задля популяризації професії вчителя іноземної мови та формування професійних навичок студентів.

Продовжити читання “Навчатися треба у кращих”

Вітаємо з перемогою! Наші здобувачі – найкращі!

Вітаємо Мирославу Богданову, здобувачку 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 «Спеціальна освіта», та її наукового керівника – канд. пед. наук, старшого викладача кафедри прикладної психології та логопедії Мицик Ганну Михайлівну із ІІІ місцем на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 016 «Спеціальна освіта» (за нозологіями)» у 2020/2021 н. р.

Продовжити читання “Вітаємо з перемогою! Наші здобувачі – найкращі!”

Сенсорна інтеграція в роботі логопеда та психолога: досвід ізраїльського фахівця

У ході вивчення освітньої компоненти «Сенсорна інтеграція в корекційній роботі з дітьми з особливими освітніми потребами» днями здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Спеціальна освіта» прослухали лекцію Свєти Ревіч – ерготерапевта, ВОТ, МА, керівниці та засновниці Центру сім’ї та дитини «Рамот» (Ізраїль).

Продовжити читання “Сенсорна інтеграція в роботі логопеда та психолога: досвід ізраїльського фахівця”

Представники БДПУ – увійшли до складу дорадчої ради міста Бердянська

6 квітня в Бердянській мерії відбулося перше установче засідання дорадчої ради при міському голові. Вона була створена за розпорядженням мера. До ради увійшло 60 осіб різного віку, що представляють підприємства, освітні заклади міста, громадські організації, які очолюють ОСББ.

Продовжити читання “Представники БДПУ – увійшли до складу дорадчої ради міста Бердянська”