Капітальний ремонт гуртожитку: плановий моніторинг дотримання екологічних і соціальних стандартів Європейського інвестиційного банку

Згідно з планом соціального менеджменту субпроєкту «Капітальний ремонт гуртожитку №1 по вул. Університетська (Ульянових), 35, м. Бердянськ (коригування проектно-кошторисної документації)» який реалізується в межах «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України», 25 червня відбулося чергове засідання Робочої групи з координації субпроєкту в рамках реалізації Проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України».

Продовжити читання “Капітальний ремонт гуртожитку: плановий моніторинг дотримання екологічних і соціальних стандартів Європейського інвестиційного банку”

Історичний детектив Наталки Сняданко та презентація збірника «Бог дав рок-н-рол тобі»: читацький клуб змінює формат

24 червня 2021 року відбулося засідання читацького клубу, на якому викладачі кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства та кафедри соціальних комунікацій разом зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОПП «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)» та «Журналістика»; другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Середня освіта (Мова і література (англійська))» та «Філологія», поділилися враженнями від роману Наталки Сняданко «Перше слідство імператриці».

Продовжити читання “Історичний детектив Наталки Сняданко та презентація збірника «Бог дав рок-н-рол тобі»: читацький клуб змінює формат”

Археологічна практика в стінах Бердянського державного педагогічного університету

Археологічна практика є невід’ємною складовою підготовки фахівців спеціальностей 014 Середня освіта (історія) та 032 Історія та археологія. Після минулорічної перерви, спричиненої поширенням Сovid19, цього літа студенти мають можливість знову повернутися до археологічних розкопок на території національного історико-археологічного заповідника «Ольвія» Інституту археології Національної Академії наук України (с. Парутино Очаківського району Миколаївської області). Працюючи під керівництвом міжнародної команди фахівців, студенти закріплюють набуті знання з методики археологічних досліджень та археології України.

Продовжити читання “Археологічна практика в стінах Бердянського державного педагогічного університету”