Зустріч зі стейкхолдером – це цікаво!

Зустрічі зі стейкхолдерами давно вже не новина на факультеті філології та соціальних комунікацій. Чи можуть вони бути цікавими та приносити конкретну користь здобувачам вищої освіти? Наша відповідь – так.

Продовжити читання “Зустріч зі стейкхолдером – це цікаво!”

Солодкий Наноарт

31 травня ц. р. кафедра фізики та методики навчання фізики презентувала відкриття галереї «Наноарт», яку було створено у межах виконання гранту на персональний проєкт Яни Сичікової «Наноарт. Наука – це мистецтво» завдяки підтримці Європейського союзу за програмою «Дім Європи».

Продовжити читання “Солодкий Наноарт”

Якість освіти через комунікацію з фахівцями-практиками

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з основних складових забезпечення якості вищої освіти та обов’язковим компонентом освітньо-професійних програм для всіх освітніх рівнів і, як результат, конкурентоспроможності випускників університету на ринку праці. Активне залучення до освітнього процесу фахівців-практиків, експертів галузі та представників роботодавців сприяє формуванню у студентів здатності синтезувати теоретичні та практичні знання.

Продовжити читання “Якість освіти через комунікацію з фахівцями-практиками”

Нове обладнання для лабораторії механіки та молекулярної фізики

Кафедра фізики та методики навчання фізики, завдяки підтримці ректора університету Ігоря Богданова, отримала нове обладнання для лабораторії механіки та молекулярної фізики. Обладнання призначено для проведення лабораторних занять та демонстраційних дослідів відповідних навчальних дисциплін. Комплект з механіки містить лабораторні установки: «Машина Атвуда», «Маятник універсальний», «Зіткнення куль», «Маятник Обербека», «Маятник Максвела».

Продовжити читання “Нове обладнання для лабораторії механіки та молекулярної фізики”

Захист курсових робіт здобувачів вищої освіти другого рівня ОПП Початкова освіта

26 травня 2021 року на катедрі початкової освіти (завідувачка катедри – професорка Алла Крамаренко) відбувся захист курсових робіт з сучасних технологій навчання освітніх галузей в початковій школі здобувачів другого рівня вищої освіти (м11 група, ОПП Початкова освіта, декан – професорка Людмила Коваль).

Продовжити читання “Захист курсових робіт здобувачів вищої освіти другого рівня ОПП Початкова освіта”

Дивовижне мистецтво сoffee-art від викладачів катедри початкової освіти

22 та 23 травня ц. р. проходив Фестиваль практичної психології «АРТ-ДИВОСВІТ».

На базі дитячого табору «Райський куточок» зібралися топові психологи з усієї України. Свято творчості та саморозвитку зібрало понад 300 фахівців, що працюють у сфері психологічного консультування, психотерапії, бізнесконсультування, оргконсультування, тренерів, студентів, викладачів та вчителів.

Продовжити читання “Дивовижне мистецтво сoffee-art від викладачів катедри початкової освіти”

Можливості для викладачів катедри початкової освіти

У Бердянському державному педагогічному університеті у період з 10 березня 2021 року по 31 травня 2021 року проходила програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «ARS DOCENDI».

Продовжити читання “Можливості для викладачів катедри початкової освіти”