Міжнародна конференція молодих україністів у Варшавському університеті

Здобувачі факультету філології та соціальних комунікацій взяли участь у роботі Międzynarodowa Konferencja Naukowa Młodych Ukrainistów i Badaczy Słowiańszczyzny Wschodniej, яка проходила 31 травня на базі Варшавського університету (Польща).

Продовжити читання “Міжнародна конференція молодих україністів у Варшавському університеті”

Про академічну доброчесність на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

Прозорість, справедливість, чесність, довіра, відповідальність, колегіальність – такі етичні принципи та фундаментальні цінності академічної доброчесності обговорювалися зі студентами, які навчаються за спеціальністю 227Фізична терапія, ерготерапія у БДПУ.

Продовжити читання “Про академічну доброчесність на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”

Визнання життєвого шляху

Учора, 31 травня, з нагоди святкування Дня захисту дітей, відбулася урочиста церемонія вручення обласної премії учням-переможцям всеукраїнських олімпіад і конкурсів 2020/2021 навчального року.

Продовжити читання “Визнання життєвого шляху”

«Науковий травень» на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства

Цьогоріч травень на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства видався досить спекотним, насиченим науковими заходами та подіями. Пропонуємо Вашій увазі наш дайджест.

Продовжити читання “«Науковий травень» на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства”

Обговорення ОПП зі стейкхолдерами: генерації нових думок та свіжих ідей

У рамках методичного семінару для вчителів-словесників «Мовно-літературна освіта в Новій українській школі: стратегія і тактика реформування» з метою налагодження взаємодії відбулося обговорення ОПП 014 Середня освіта (українська мова та література, англійська мова) (гарант – доктор педагогічних наук, професор Володимир Нищета) та нової освітньо-професійної програми 014 Середня освіта (українська мова та література) (гарант – кандидат філологічних наук, доцентка Світлана Глазова) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Продовжити читання “Обговорення ОПП зі стейкхолдерами: генерації нових думок та свіжих ідей”

Звітна конференція з педагогічної практики магістрантів на кафедрі початкової освіти

24 травня ц. р. відбулася звітна конференція майбутніх учителів початкової школи (ОС магістр). Групові керівниці – професорка Алла Крамаренко та доцентка Лада Чемоніна, мали можливість оцінити професійні компетенції здобувачів вищої освіти другого рівня.

Продовжити читання “Звітна конференція з педагогічної практики магістрантів на кафедрі початкової освіти”

Ноосферна складова професійної підготовки майбутніх учителів початкової освіти: міжнародна платформа

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (ОПП Початкова освіта) продовжують вдосконалюються як майбутні науковці на міжнародному рівні.

Продовжити читання “Ноосферна складова професійної підготовки майбутніх учителів початкової освіти: міжнародна платформа”

Підсумки науково-дослідної роботи викладачів катедри початкової освіти

25 травня ц. р. на розширеній вченій раді факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв обговорювалися підсумки проведення Днів науки та науково-дослідної роботи викладачів у цілому та початкової освіти зокрема за навчальний рік.

Продовжити читання “Підсумки науково-дослідної роботи викладачів катедри початкової освіти”