Участь у міжнародному стажуванні «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід»

З 24 квітня по 30 травня 2021 року відбулося міжнародне стажування для педагогічних та науково-педагогічних працівників з теми: «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід», в якому активну участь прийняли та отримали сертифікати за результатами навчання викладачі Бердянського державного педагогічного університету: к.пед.н., доцент кафедри менеджменту та адміністрування гуманітарно-економічного факультету Сергій Немченко, к.пед.н., доцент кафедри менеджменту та адміністрування Ольга Старокожко та к.пед.н., доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Людмила Коновальська.

Продовжити читання “Участь у міжнародному стажуванні «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід»”

Звітна презентація проєкту «Наноарт»

У бердянському державному педагогічному університеті виконувався грант на персональний проєкт Яни Сичікової «Наноарт. Наука – це мистецтво», який підтримує Європейський союз за програмою «Дім Європи», створюється безліч візуального та інформаційного контенту.

Продовжити читання “Звітна презентація проєкту «Наноарт»”

Власна сторінка Наноарт на сайті університету

Де прочитати про Наноарт? Де можна переглянути всі постери? Що таке Наноарт? – Все частіше ми чуємо ці питання. А це означає одне – Наноарт має неабиякий суспільний резонанс. Дійсно, Наноарт не може нікого залишити байдужим, адже це точка перетину науки та мистецтва, нові виміри реальності та вершина творчого процесу.

Продовжити читання “Власна сторінка Наноарт на сайті університету”

Наноарт у соціальних мережах

У межах реалізації гранту на персональний проєкт Яни Сичікової «Наноарт. Наука – це мистецтво», який підтримує Європейський союз за програмою «Дім Європи», створюється безліч візуального та інформаційного контенту.

Продовжити читання “Наноарт у соціальних мережах”

Творча співпраця з гімназією №3 «Сузір’я»

На початку червня викладачки кафедри іноземних мов і методики викладання, доцентки Ірина Школа і Богдана Салюк разом зі студентами 2-4 курсів академічних груп АМЛ і ГМЛА (Тетяна Гагара, Яна Коваленко, Олена Ільчук, Єва Бесчастна, Надія Кочура, Альона Чернишенко) провели низку цікавих заходів для юних гімназистів, які відвідують цього року літній табір з вивчення англійської мови.

Продовжити читання “Творча співпраця з гімназією №3 «Сузір’я»”

Клінічна практика студентів – крок до професії фізичного терапевта, ерготерапевта

Однією з важливих складових освітнього процесу в Бердянському державному педагогічному університеті є практична підготовка студентів. Не виключенням стала і клінічна практика майбутніх фахівців з фізичної терапії, ерготерапії, яких готує кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія».

Продовжити читання “Клінічна практика студентів – крок до професії фізичного терапевта, ерготерапевта”

Захист навчальної практики філологів-германістів

З 26 квітня розпочалася навчальна практика здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія, спеціалізації 035.041 германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, освітньо-професійної програми «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)» (гарант – кандидат філологічних наук, доцент Оксана Каліберда). Керівники практики професор Софія Філоненко та доцент Тетяна Розумна запропонували різноманітні й цікаві завдання, зорієнтовані на формування фахової компетентності, розвиток практичних умінь і навичок освітньої діяльності майбутніх учителів-філологів у царині англійської мови та зарубіжної літератури.

Продовжити читання “Захист навчальної практики філологів-германістів”