«Ви до мрій своїх линьте крилато…»

Факультет філології та соціальних комунікацій урочисто привітав здобувачів першого (бакалаврського) рівня із закінченням навчання. На святі лунали щирі привітання від ректорату і декана факультету, від завідувачів, викладачів і кураторів майбутній еліті України – молодим вчителям, філологам, журналістам.

Продовжити читання “«Ви до мрій своїх линьте крилато…»”

Врегулювання конфліктів за принципами інженерії порозуміння

14 червня ц. р. за ініціативи провідного фахівця з інноваційної діяльності БДПУ – Антона Сердюченка відбувся воркшоп з кризових комунікацій «Врегулювання конфліктів за принципами інженерії порозуміння».

Продовжити читання “Врегулювання конфліктів за принципами інженерії порозуміння”

Враження від виробничої педагогічної практики майбутніх вчителів англійської мови та зарубіжної літератури

Нещодавно здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Мова і література (англійська))», проходили виробничу педагогічну практику в закладах загальної середньої освіти м. Бердянська та інших міст Запорізької, Дніпропетровської та Донецької областей. Під час звітної конференції магістранти наголосили на високому рівні фахових знань, набутих у Бердянському державному педагогічному університеті, що дозволи їм впевнено працювати вчителями-предметниками, класними керівниками та організаторами позаурочної діяльності в ЗЗСО.

Продовжити читання “Враження від виробничої педагогічної практики майбутніх вчителів англійської мови та зарубіжної літератури”

Звітна конференція з виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))»

Виробнича педагогічної практика – важливий етап і визначальний компонент професійної підготовки майбутніх фахівців з англійської мови та зарубіжної літератури, водночас, невід’ємна складова навчально-виховного процесу на факультеті філології та соціальних комунікацій.

Продовжити читання “Звітна конференція з виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))»”