Результати ХІІ Регіонального конкурсу у галузі вокального та інструментального мистецтва «Азовський зорепад»

13-го листопада 2021 року відбулася церемонія нагородження переможців ХІІ Регіонального конкурсу у галузі вокального та інструментального мистецтва «Азовський зорепад», що проходив у цьому році в дистанційному форматі. Незважаючи на складну ситуацію, пов’язану із запровадженням карантину, у тому числі у позашкільних мистецьких закладах, наші учасники знайшли можливість надіслати нам свої мистецькі доробки як у вокальній, так і у інструментальній номінаціях. Цього року більшість учасників традиційно представляли місто Бердянськ, Бердянський район, але й інші райони Запорізької області – Чернігівський, Приморський, Токмацький, Гуляйпільській, місто Запоріжжя. Уперше в історії до мистецького заходу долучились учасники з Київської, Хмельницької та Волинської областей, що дає підставу говорити про Всеукраїнський масштаб конкурсу.

Продовжити читання “Результати ХІІ Регіонального конкурсу у галузі вокального та інструментального мистецтва «Азовський зорепад»”

Забезпечення якості життя – актуальна проблема сьогодення

25 листопада 2021 року на платформіGoogle Meet відбулося пленарне засідання VІ-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі». Модератор конференції: проф. WST, к.е.н., доц. Бердянського державного педагогічного університету Тетяна Несторенко.

Продовжити читання “Забезпечення якості життя – актуальна проблема сьогодення”

Представники ГЕФ – на Національному тижні молоді

24.11.2021 р. студенти гуманітарно-економічного факультету, які навчаються за спеціальністю «Право», стали учасниками першого Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week».

Продовжити читання “Представники ГЕФ – на Національному тижні молоді”

Британські адреси Півдня України

НДІ Історичної урбаністики та кафедра історії та філософії БДПУ виступили співорганізаторами міжнародної науково-практичної конференції «Британські адреси Півдня України», яка пройшла 26 листопада 2021 року.

Продовжити читання “Британські адреси Півдня України”