Вітаємо переможців обласного конкурсу «Студент року – 2021»

17 листопада 2021 року в Запорізькому обласному центрі молоді відбулося урочисте нагородження переможців обласного конкурсу «Студент року – 2021».

Продовжити читання “Вітаємо переможців обласного конкурсу «Студент року – 2021»”

Ukraine Creative Spark Policy Forum 2021

Запрошуємо викладачів нашого університету взяти участь у Ukraine Creative Spark Policy Forum 2021. Мета форуму – формування стратегічних підходів до підсилення ролі закладів вищої освіти у розвитку креативних індустрій.

Продовжити читання “Ukraine Creative Spark Policy Forum 2021”

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція  «Соціально-освітні домінанти професійної підготовки фахівців соціальної сфери та інклюзивної освіти»

27–28 жовтня ц.р. на базі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти була організована та проведена ІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Соціально-освітні домінанти професійної підготовки фахівців соціальної сфери та інклюзивної освіти» в рамках виконання комплексної теми кафедри та необхідності комерціоналізації наукової діяльності.

Продовжити читання “Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція  «Соціально-освітні домінанти професійної підготовки фахівців соціальної сфери та інклюзивної освіти»”

Бібліогід. Академічна доброчесність і пошук інформації – для філологів

17 листопада 2021 року для здобувачів вищої освіти 1 курсу, які навчаються за спеціальністю “Філологія (германські мови та література, перша – англійська)”, співробітники бібліотеки БДПУ провели онлайн-тренінг на тему “Бібліогід. Академічна доброчесність та пошук інформації”.

Продовжити читання “Бібліогід. Академічна доброчесність і пошук інформації – для філологів”

Бердянці цікавляться місцевою історією: Ігор Лиман про українськомовний Бердянськ та його історію

Ігор Лиман, професор, завідувач кафедри історії та філософії, координатор міжнародної діяльності Бердянського державного педагогічного університету розповів  у прямому етері віжн-радіо «На дотик» про українськомовний Бердянськ минулих століть та про зацікавленість мешканців міста його історією.

Ігор Лиман разом з чотирма професорами університету зараз перебуває в італійській Генуї, про що він і розповів під час радіомосту Запоріжжя-Бердянськ:

Продовжити читання “Бердянці цікавляться місцевою історією: Ігор Лиман про українськомовний Бердянськ та його історію”

Наші здобувачі вищої освіти говорять про толерантність

16 листопада до Міжнародного дня толерантності здобувачками вищої освіти 33 ММ групи спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Катериною Туру і Катериною Орел була проведена виховна година «Міжнародний день толерантності» з учнями 6-Д класу ЗЗСО № 11.

Продовжити читання “Наші здобувачі вищої освіти говорять про толерантність”