Методологія мовознавчого наукового дослідження: досвід київських колег

14 травня 2021 року відбулася гостьова лекція кандидата філологічних наук, доцента, завідувачки кафедри іноземних мов за професійним спрямуванням НПУ ім. М. П. Драгоманова Ірини Блінової в контексті освітнього компонента «Методологія наукового дослідження (мовознавчого)».

Продовжити читання “Методологія мовознавчого наукового дослідження: досвід київських колег”

Інтерактивна зустріч Technodrive для школярів

18 травня 2021 року з нагоди тижня технологічної та професійної освіти навчальні майстерні БДПУ гостинно зустрічали юних гостей – учнів 5-В класу закладу загальної середньої освіти № 2.

Продовжити читання “Інтерактивна зустріч Technodrive для школярів”

Співпраця з професіоналами-практиками зі спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія

У рамках співпраці з професіоналами-практиками у сфері реабілітаційної медицини здобувачі вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фізична терапія, ерготерапія у травматології та ортопедії» спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія 18 травня 2021 року взяли участь в онлайн-лекції на тему «Ознаки порушення розвитку дітей до року». Спікерами виступили фахівці реабілітаційного центру «Еліта» (м. Львів, Україна): Анна Кушнір, лікар-педіатр, старший науковий співробітник Kozyavkin Medical Group, та Ірина Аблікова, фізичний терапевт.

Продовжити читання “Співпраця з професіоналами-практиками зі спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія”