Стендові доповіді за матеріалами досліджень з актуальних проблем іноземної філології та сучасних технологій викладання іноземних мов

Проведення у травні Днів науки в Бердянському державному педагогічному університеті стало доброю традицією. Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Мова і література (англійська))», не залишаються осторонь, оскільки наукова діяльність є важливою складовою професійної підготовки майбутніх педагогів.

Продовжити читання “Стендові доповіді за матеріалами досліджень з актуальних проблем іноземної філології та сучасних технологій викладання іноземних мов”

Щорічна презентація міжнародної діяльності університету та відзначення Дня Європи в БДПУ

12 травня 2021 року на платформі Zoom відбулася щорічна презентація міжнародної діяльності університету та відзначення Дня Європи в БДПУ.

Продовжити читання “Щорічна презентація міжнародної діяльності університету та відзначення Дня Європи в БДПУ”

Презентація студентських наукових робіт з германістики і методики викладання іноземних мов

Науково-дослідна робота здобувачів вищої освіти є складовою їх професійної підготовки, що передбачає навчання методології і методики дослідження, а також систематичну участь у дослідницькій діяльності.

Продовжити читання “Презентація студентських наукових робіт з германістики і методики викладання іноземних мов”

Науковий семінар «Імплементація синергетичного підходу у фахову підготовку майбутніх спеціалістів»

11 травня 2021 року у рамках Днів науки БДПУ доцентом кафедри іноземних мов і методики викладання Оксаною Халабузар було проведено семінар «Імплементація синергетичного підходу у фахову підготовку майбутніх спеціалістів». Спікерами стали здобувачі вищої освіти, що навчаються за спеціальностями 012 Дошкільна освіта, 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література).

Продовжити читання “Науковий семінар «Імплементація синергетичного підходу у фахову підготовку майбутніх спеціалістів»”

Студентська наука на кафедрі педагогіки

Щорічно в рамках Днів науки Бердянського державного педагогічного університету під керівництвом викладачів кафедри педагогіки здобувачі вищої освіти проводять обговорення результатів своїх наукових досліджень з різноманітних актуальних проблем організації освітнього процесу в ЗЗСО.

Продовжити читання “Студентська наука на кафедрі педагогіки”

Всеукраїнський фестиваль науки: студентські здобутки у секції «Актуальні проблеми фізичної культури і спорту»

У рамках Всеукраїнського фестивалю науки традиційним стало проведення на базі кафедри теорії та методики фізичного виховання студентської наукової конференції, яка цього року зібрала понад 50 слухачів. Так, 11 травня 2021 року на платформі ZOOM було заслухано наукові доповіді здобувачів вищої освіти спеціальностей 017 Фізична культура і спорт та 014.11 Середня освіта (Фізична культура).

Продовжити читання “Всеукраїнський фестиваль науки: студентські здобутки у секції «Актуальні проблеми фізичної культури і спорту»”

Дні науки на кафедрі правознавства

11 травня 2021 року в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю науки на гуманітарно-економічному факультеті Бердянського державного педагогічного університету відбулося засідання студентської наукової секції «Розвиток правової системи України в період глобалізації», організоване кафедрою правознавства під керівництвом д. ю. н., проф. Юрія Фролова та к. політ. н., доц. Наталією Івановою.

Продовжити читання “Дні науки на кафедрі правознавства”

Неформальна освіта майбутніх учителів початкової школи у контексті математичної освітньої галузі

Однією із складових освітнього процесу на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв (декан – професорка Людмила Коваль) є неформальна освіта.

Продовжити читання “Неформальна освіта майбутніх учителів початкової школи у контексті математичної освітньої галузі”

ДНІ НАУКИ – 2021

Студентська секція 2 «Історико-філософські проблеми сьогодення» звітної науково-практичної конференції БДПУ

11 травня 2021 року в межах Днів науки в БДПУ викладачі кафедри історії та філософії і здобувачі вищої освіти історичних спеціальностей провели роботу секції 2 «Історико-філософські проблеми сьогодення». Як і минулого року у зв’язку з карантинними обмеженнями учасники заходу працювали дистанційно, зустріч була проведена за допомогою платформи ZOOM. Але це не вплинуло на яскраві враження та позитивні рефлексії, якими учасники емоційно ділилися після конференції.

Продовжити читання “ДНІ НАУКИ – 2021”

Дні науки на кафедрі правознавства

11 травня 2021 року в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю науки на гуманітарно-економічному факультеті Бердянського державного педагогічного університету відбулося засідання студентської наукової секції «Розвиток правової системи України в період глобалізації», організованою кафедрою правознавства під керівництвом д. ю. н., проф. Юрія ФРОЛОВА та к. політ. н., доц. Наталією ІВАНОВОЮ.

Продовжити читання “Дні науки на кафедрі правознавства”

Стажування викладачів катедри початкової освіти: міжнародний вектор

Метою науково-педагогічного стажування є підвищення кваліфікації учасників, оновлення їх теоретичних і практичних знань у зв’язку з підвищенням вимог до рівня кваліфікації та необхідності оволодіння сучасними методами вирішення професійних завдань.

Продовжити читання “Стажування викладачів катедри початкової освіти: міжнародний вектор”