Зростаємо професійно

Навчання та викладання онлайн сьогодні стали невід’ємною складовою професійної компетентності освітян. Нові виклики та шляхи розв’язання психолого-педагогічних проблем стали темою дискусії методичного воркшопу для майбутніх вчителів іноземної мови «Teaching English Online», який відбувся 26 травня. Цей захід було проведено в рамках загальноуніверситетського Тижня іноземних мов з метою ознайомлення здобувачів вищої освіти з можливостями інтернет-платформ та інших ресурсів, що мають значний потенціал для організації захоплюючого та результативного онлайн навчання іноземних мов у різнорівневих групах.

Продовжити читання “Зростаємо професійно”

Профорієнтаційна робота на гуманітарно-економічному факультеті.

Ласкаво просимо!

24 травня 2021 року викладачі кафедри економіки, підприємництва та фінансів гуманітарно-економічного факультету брали активну участь у заході «День відкритих дверей університету».

Продовжити читання “Профорієнтаційна робота на гуманітарно-економічному факультеті.”

Другий міський тур олімпіади з «Комп’ютерного дизайну»

У неділю 23 травня відбувся другий тур олімпіади з «Комп’ютерного дизайну», в якому взяли участь учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 та студенти факультету фізико-математичної комп’ютерної та технологічної освіти, які вдало виконали завдання першого туру та були запрошені до участі в наступному.

Продовжити читання “Другий міський тур олімпіади з «Комп’ютерного дизайну»”

Торгівля людьми: як медіа висвітлюють проблему

Упродовж чотирьох днів, з 19 до 22 травня, на онлайн-платформі Zoom відбувався семінар-тренінг «Висвітлення проблематики торгівлі людьми в медіа». Його організатори – Сьодерторнський Університет (Стокгольм, Швеція), Міжнародна організація з міграції, Рада країн Балтійського моря та Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка – запросили до участі в семінарі 20 студентів-журналістів з різних куточків України. І серед них – першокурсник заочного відділення спеціальності 061 Журналістика Арсеній Мельніков, який поділився враженнями з редакцією:

Продовжити читання “Торгівля людьми: як медіа висвітлюють проблему”

Формуємо освітню траєкторію з ОП «Фізична терапія, ерготерапія» у співпраці зі стейкхолдерами

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою освітнього процесу зі спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія. Освітня програма (ОП) «Фізична терапія, ерготерапія у травматології і ортопедії», яка започаткована в Бердянському державному педагогічному університеті, включає 24 кредити клінічних практик (клінічного навчання) з фізичної терапії, ерготерапії тривалістю не менше 6 кредитів кожна.

Продовжити читання “Формуємо освітню траєкторію з ОП «Фізична терапія, ерготерапія» у співпраці зі стейкхолдерами”