Фестиваль студентської науки на кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін

11 травня в рамках проведення Днів науки в Бердянському державному педагогічному університеті на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв відбулося засідання секції «Теоретико-методичні аспекти мистецької освіти в закладах загальної середньої та вищої освіти», організоване кафедрою теорії та методики навчання мистецьких дисциплін (голова секції к. пед. н., доцент Анетта Омельченко, секретар – концертмейстер Вікторія Бакум).

Продовжити читання “Фестиваль студентської науки на кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін”

Спільна наукова робота в рамках Всеукраїнського фестивалю науки на кафедрі теорії та методики фізичного виховання

11 травня 2021 року на базі кафедри теорії та методики фізичного виховання Бердянського державного педагогічного університету в рамках Всеукраїнського фестивалю науки було проведено круглий стіл на тему: «Сучасні технології у фізичній культурі та спорті», до роботи якого були залучені науково-педагогічні працівники кафедри та професіонали-практики в галузі фізичної культури та спорту.

Продовжити читання “Спільна наукова робота в рамках Всеукраїнського фестивалю науки на кафедрі теорії та методики фізичного виховання”

Секційне засідання «Актуальні проблеми соціальної роботи та інклюзивної освіти»

Вже стало доброю традицією Бердянського державного педагогічного університету у травні організовувати тиждень науки, який проводиться в рамках щорічного Всеукраїнського фестивалю науки.

Продовжити читання “Секційне засідання «Актуальні проблеми соціальної роботи та інклюзивної освіти»”

Студентська науково-практична конференція кафедри прикладної психології та логопедії ДНІ НАУКИ 11.05.2021р.

Традицією святкування Днів науки кафедрою прикладної психології та логопедії є наукова студентська конференція для обговорення результатів наукових досліджень здобувачів освіти, узагальнення і підведення підсумків наукової роботи, нагородження студентів – переможців всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт, та визначення нових пріоритетів розвитку.

Продовжити читання “Студентська науково-практична конференція кафедри прикладної психології та логопедії ДНІ НАУКИ 11.05.2021р.”

Обговорили проблеми формування особистості під впливом медіа

11 травня 2021 року на базі кафедри соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету в дистанційному форматі (на платформі Zoom) відбулася IV Міжрегіональна студентська конференція «Медіакартина світу: формування особистості під впливом медіа», проведена в межах Всеукраїнського фестивалю науки – 2021. Співорганізатором заходу виступив Національний університет «Запорізька політехніка».

Продовжити читання “Обговорили проблеми формування особистості під впливом медіа”