Медіаграмотність у фокусі: навчаємось, щоб навчати

Зміцнити навички критичного сприйняття інформації для боротьби з дезінформацією та пропагандою, а також сформувати попит на якісну інформацію серед освітян та студентства шляхом інтеграції навичок інфомедійної грамотності в освітній процес – саме такою була мета навчання для викладачів. У зустрічі взяла участь Алла Мельничук, асистентка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти, членкиня Національної спілки журналістів України в Школі медіаграмотності для викладачів ЗВО.

Продовжити читання “Медіаграмотність у фокусі: навчаємось, щоб навчати”

Конкурс до Всесвітнього дня поезії

«Поезія — це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі»

Л.Костенко

29 березня кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства провела урочисте нагородженню переможців конкурсу до Всесвітнього дня поезії, який ми оголосили 1 березня. У засіданні узяли участь гості – учасники й переможці конкурсу та їх керівники-вчителі. Протягом 20 днів на сторінці кафедри ми викладали відеодекламації наших талановитих номінантів із усієї України і не тільки.

Продовжити читання “Конкурс до Всесвітнього дня поезії”

Прем’єрні виступи хореографів у наукових конференціях

Перші кроки в наукову діяльність завжди складні та невпевнені, особливо коли це стосується хореографів, які звикли говорити мовою тіла: емоційно, виважено, чітко, розподіляючи важливі акценти в танцювальному тексті і насолоджуючись результатами тілесного самовираження.

Продовжити читання “Прем’єрні виступи хореографів у наукових конференціях”