Research4Life в допомогу науковцям України

Research4Life – найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців. У межах платформи Research4Life забезпечується доступ для фахівців закладів вищої освіти та наукових установ України до більше ніж 154 тис. наукових журналів і книг від понад 200 видавців з усього світу.

Продовжити читання “Research4Life в допомогу науковцям України”

Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель

Академічна доброчесність є надзвичайно важливою у сучасному освітньому й науковому просторі. Вона передбачає чесне представлення власної роботи й ідей. Це означає відсутність плагіату, тобто копіювання чи використання чужих ідей без належного зазначення джерел. Це стосується як студентів, так і науковців. Забезпечує довіру в освітньому й науковому середовищах. Люди повинні бути впевнені, що результати досліджень і знання, що набуваються в учбових закладах, є чесними й достовірними. Сприяє створенню високих стандартів у науковому дослідженні та освіті. Це допомагає зберігати якість знань і забезпечує розвиток нових ідей у чесний спосіб.

Продовжити читання “Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель”