Всеукраїнський круглий стіл з питань інституційної акредитації

12 квітня ц.р. перша проректорка, професор Ольга Гуренко взяла участь у обговоренні питання інституційної акредитації у рамках Всеукраїнського круглого столу, що відбувся на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.  Захід ініційований Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, Міністерством освіти і науки України та Міжнародним фондом досліджень освітньої політики.

Продовжити читання “Всеукраїнський круглий стіл з питань інституційної акредитації”

Відкриваючи горизонти: можливості для молоді

Забезпечення можливостей розвитку для молоді є необхідною складовою Цілей сталого розвитку. Коли молодь має доступ до можливостей, вони можуть сприяти покращенню якості життя для себе та своїх громад, краще розуміти свої інтереси, потреби і цілі, формуючи самосвідомість та надихаючись на самореалізацію. Саме тому нещодавно для учасниць Школи волонтерів/ок та всіх бажаючих було організовано та проведено інформаційний захід «Можливості для молоді: де їх шукати, як заповнити заявку та успішно пройти відбір».

Продовжити читання “Відкриваючи горизонти: можливості для молоді”

Go green, go white! Наукове стажування в Університеті штату Мічіган (США)

10-20 березня 2024 року доцентка кафедри іноземних мов і методики викладання Богдана Салюк пройшла міжнародне наукове стажування “Ukraine Teacher Exchange Program for EFL Faculty Members at Pedagogical Universities in Ukraine” в Університеті штату Мічіган – Michigan State University (MSU).

Продовжити читання “Go green, go white! Наукове стажування в Університеті штату Мічіган (США)”